Dykkere fra Trondheim brann- og redningstjeneste fortsetter søket i Nidelva fredag formiddag etter den savnede kvinnen, som er eneste søket som pågår ved 10.30-tiden.

- Har dere noen spor på hvor hun kan være?

- Vi har ikke nærmet oss henne, og vi er derfor interessert i opplysninger fra publikum, sier politiinspektør Per Morten Brobakke.

Etterforsker bredt

En mann i 40-årene og en kvinne i 30-årene ble i går siktet for legemsbeskadigelse i saken etter at kvinnen ble meldt savnet. På stedet der den savnede kvinnen sist ble sett fant politiet blodspor. Politiet spurte den siktede mannen i avhør i går om det var et menneske i nød et sted, opplyser mannens forsvarer Christian Wiig til Dagbladet.

- Det svarte han nei på, sier han til avisen.

Har dere noen teori på hva som ha skjedd?

- Jeg kan ikke si annet enn at vi etterforsker bredt, sier Brobakke til adressa.no.

Fortsetter søk i Nidelva

Han opplyser at det ikke ligger noe spesielt bak at de på nåværende tidspunkt konsentrerer søket i Nidelva med dykkere. Nidelva er ikke langt fra leiligheten hvor det ble funnet blodspor.

- Det skyldes at vi ikke fikk avsluttet det aktuelle søkeområdet i går, sier han.

Avhører de siktede i dag

De to siktede skal etter planen avhøres i dag. Brobakke sier at de etterforsker om det er noen relasjon mellom det siktede samboerparet og den savnede. Politiet planlegger å avhøre den ene av de siktede i formiddag, mens det andre avhøret må vente til i ettermiddag.

- Vi har avhørt og vil avhøre flere vitner, sier han.

- Hvordan sjekker dere blodsporene som ble funnet i leiligheten?

- Det foregår krimtekniske undersøkelser. Vi prøver selvfølgelig å konstatere om blodet kommer fra den savnede kvinnen, sier han.

- Er det brukt våpen?

- Når det gjelder våpen så er to siktet for legemsbeskadigelse. Jeg må beklage at jeg ikke kan gå inn i detaljene, sier han.