– Familien er preget av sorg og bunnløs fortvilelse

Familien til den forsvunnede Vibeche Sofie Falck Danielsen (48) forteller at uvissheten om hva som har skjedd med henne, er tung å bære.

Saken oppdateres.

Advokat Sigrun Dybvad er oppnevnt som bistandsadvokat for 48-åringens to barn og hennes mor. Advokaten hadde i går ettermiddag et møte med den nærmeste familien til kvinnen som har vært savnet siden torsdag.

– Det søkes nå etter Vibeche Sofie Falck Danielsen samtidig som det foregår en drapsetterforskning. Hvordan opplever familien denne situasjonen?

– Familien er preget av sorg og bunnløs fortvilelse. De er i en situasjon det er vanskelig å sette ord på, og forteller at uvissheten er tung å bære, sier Dybvad.

Takker letemannskapene

Vibeche Sofie Falck Danielsens sønn er i tidlig 20-årene, mens datteren er tidlig i tenårene, opplyser bistandsadvokaten.

– Familien vil formidle at de er svært takknemlig for den innsatsen politiet, Trøndelag brann- og redningstjeneste, deres dykkere, Kystvakta og alle andre mannskaper har gjort til nå. De vil også takke for god oppfølging fra sin kontaktperson i politiet, sier Dybvad.

Søket fortsetter

Søket etter 48-åringen fortsetter i dag. Det blir blant annet lett i nedre del av Nidelva samt gjort strandsøk i Trondheimsleia.

På forsiden nå