Under 3. divisjonsoppgjøret mellom Heimdal og Namsos på Heimdal lørdag, forsynte tyver seg fra gjestenes og dommernes garderober. Verst gikk det ut over kampens hoveddommer, Jens Ole Selnes fra Kolstad. I løpet av kampens andre omgang ble han frastjålet både lommebok, kort, kontanter og bilnøkler.

Oppdaget tyveri etter kampen

- Etter kampen oppdaget jeg at noen hadde stjålet bilnøklene mine fra garderoben. Jeg sprang ut på parkeringsplassen og så at bilen min, en beige Mitsubishi Lancer, var stjålet, forteller dommeren.

En oppgitt Selnes forteller at han har brukt store deler av lørdagen og søndagen på å lete etter bilen.

Bitter

- Jeg er bitter. Dette er min 20. sesong som fotballdommer og jeg har aldri opplevd noe liknende. Jeg skulle egentlig på ferie til Tyskland på tirsdag. Men nå må jeg stå over Oktoberfestivalen i München for å ordne opp i dette, sier Selnes.

Også bortelagets garderobe fikk besøk av tyver i løpet av kampens andre omgang. Trener for Namsos Ils a-lag, Kjetil Hoddø forteller at laget blant annet ble frastjålet bukser, sko, jakker, undertøy(!), en ipod og en bilnøkkel.

Holdt vakt

- Vi holdt vakt ved bilen i nesten to timer etter kampslutt i påvente av at Falck kom og hentet bilen. Det ble en del styr ut av dette for vår del, men jeg synes allikevel mest synd på dommer Selnes som mistet bilen. Alle verdisakene våre, telefoner, lommebøker og slikt, var innlåst i bilene våre under kampen.

Borteseier

Til tross for at det utenomsportslige fikk mest oppmerksomhet etter kampen på Heimdal, er Namsos-treneren fornøyd med seier og tre poeng. Kampen på Terrabanen endte 1-2 til bortelaget.

- Til tross for en mindre god dag prestasjonsmessig på banen, stjal Heimdal i alle fall ikke poengene, sier Hoddø.