Mannen i 40-årene ble funnet liggende på fortauet på Nedre Bakklandet i Trondheim natt til tirsdag. Han var bevisstløs og blodig. Politiet ble varslet via AMK-sentralen klokka 00.15.

– Mannen er alvorlig til kritisk skadd. Tilstanden skal likevel være stabil, sa operasjonsleder Hanne Elverum i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen like før klokka 03.

– Uavklart hendelsesforløp

Kort tid etter at mannen ble funnet, ble han sendt til St. Olavs Hospital.

Tirsdag formiddag kom politiet med en pressemelding:

Hendelsesforløpet er uavklart og politiet etterforsker saken. Kriminalteknikere jobber med undersøkelser på stedet og flere vitner som var på stedet er avhørt. Politiet vil avhøre den skadde mannen så snart han er i stand til det, heter det i meldingen.

Politiet og ambulanse rykket til Bakklandet natt til tirsdag. Foto: Camilla Kilnes

Ber om hjelp

– Det er flere mulige forklaringer på hva som kan ha skjedd; han kan være utsatt for et straffbart forhold, det kan dreie seg om en ulykke eller en selvpåført skade, det er dette vi jobber for å finne ut av, opplyser jourhavende Mette Kollstrøm.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i aktuelle tidsrom, eller som har videoovervåking enten i bil eller som dekker Nedre Bakklandet. De bes om å ta kontakt på politiets tipstelefon 73489400 eller tips.politiet.no/trøndelag.

Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 E-post: tips@adresseavisen.no