En mann er pågrepet av politiet mistenkt for promillekjøring på Nardo i Trondheim.

To vitner skal ha sett en bil som kjørte vinglete og ujevnt og meldte fra til politiet. Etterpå fulgte de etter mannen i hver sin bil.

De prøvde å «bokse» inn bilen ved å kjøre tett inntil både foran og bak, og fikk stoppet mannen i en snøfonn ved Nardosenteret. Likevel klarte mannen å presse seg forbi og ut på veien igjen.

- God hjelp av publikum

- Vi prøvde å holde mannen tilbake til politiet kom. Men hadde jeg ikke flyttet meg, hadde han kjørt meg ned, sier det ene vitnet til adressa.no.

Mannen kjørte deretter videre noen hundre meter før han satte fra seg bilen og fortsatte til fots. Igjen fulgte vitnene etter for å sørge for at politiet fikk vite akkurat hvor han var å finne.

- Politiet har fått god hjelp av publikum i denne saken. Mannen er pågrepet, og det er mistanke om promillekjøring, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Morten Stene.

Mannen skal være i 50-årene og er opprinnelig fra Øst-Europa.

Her sikrer politiet mannens bil etter pågripelsen Foto: Glen Musk
Her pågriper politiet mannen som er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand, og som litt tidligere ble stoppet av andre bilister på Nardo i Trondheim. Foto: Glen Musk
Mannens bil ble «bokset» inne av to andre bilister Foto: Glen Musk