25-åringen parkerte i parkeringshuset ved St. Olavs Hospital på Øya i Trondheim i 08-tida på julaften. Fire timer senere fikk hun seg en overraskelse.

- Jeg fant hele venstresiden oppripet og det var også en bulk i førerdøra. Det var ingen lapp å se, og ingen har forsøkt å ringe meg i dag, forteller Lise Mosbakk nedslått.

Hun forteller at det var flere ledige plasser i i parkeringshuset da hun kom på jobb. Vanligvis tar hun buss, men på grunn av færre bussavganger ble det at hun tok sin Volkswagen Polo (2004-modell) til jobb. Nå kan det koste henne mange tusenlapper.

- Jeg ringte Trondheim parkering, og de hadde ikke overvåkningsbilder fra innsiden. Jeg innrømmer at jeg ble litt med meg. Å bare kjøre etter å ha gjort noe sånt er veldig dårlig gjort. Jeg må trolig få lakkert begge dørene på venstresiden, og det vil koste mellom 6000 og 8000 kroner, sier hun.

- Det var ingen hyggelig julegave. Nå håper jeg at noen har sett noe eller at den skyldige merker at samvittigheten tar overhånd på julaften, sier hun.

25-åringen håper den skyldige får dårlig samvittighet og tar kontakt.
Mosbakk frykter at hun må betale flere tusenlapper for å få lakkert dørene på nytt. Foto: LISE MOSBAKK