Tirsdag i forrige uke ble Vibeche Sofie Falck Danielsen (48) funnet død i Nidelva i Trondheim. Dykkerne til Trøndelag brann- og redningstjeneste hadde da søkt etter henne i elva i seks dager. Politiet etterforsker dødsfallet som en drapssak.

I dagens Adresseavisen har familien til 48-åringen satt inn en dødsannonse. Ifølge annonsen, som er skrevet på både norsk og samisk, går det frem at Falck Danielsen skal begraves fra Røros kapell fredag.

48-åringen etterlater seg en sønn i 20-årene og en datter i tenårene.

Minneprotokoll

I forrige uke ble det også avholdt en minnestund i Vår Frue kirke.

– På torsdagsmessa i forrige uke ble dødsfallet markert med en minnestund. Det er mange av dem som bruker kirka som er veldig berørte. De snakker mye om dette og er forferdelig triste. De føler med familien, sier Dag Aakre, daglig leder for Kirkens Bymisjon i Trondheim.

I kirkerommet i Vår Frue kirke er det nå lagt frem en minneprotokoll sammen med et bilde av Vibeche Sofie Falck Danielsen.

Ingen nye siktede

Totalt fire personer er siktet i drapssaken. Et samboerpar (47 og 34 år) er siktet for drap eller medvirkning til drap. Mens to menn (39 og 51 år) er siktet for bevisforspillelse i saken. 51-åringen, som var Falck Danielsens samboer, sitter fortsatt varetektsfengslet. Det gjør også det drapssiktede samboerparet. 39-åringen ble løslatt fra varetekt på fredag.

Politiførstebetjent Geir-Ole Momyr ved Sentrum politistasjon i Trondheim opplyser at siktelsen mot de fire personene er uendret. Det er heller ikke tatt ut siktelser mot andre personer i forbindelse med etterforskningen.