I vår nye artikkelserie ser Adresseavisen nærmere på Trondheims kommende busstilbud - superbuss, frem mot folkemøtet onsdag 1. mars.

I dag: Hva er viktigst for trondhjemmerne for at busstilbudet skal oppleves som supert?

Hva mener du? Si din mening debattfeltet eller delta i avstemmingen lengre ned i teksten.

Jorunn Frunstad: - At den går fra der jeg bor til dit jeg skal, og at den går ofte. Foto: Kim Nygård
Julie, Linnea og Karoline Mjønes: - Hyppige avganger, kommer når den skal og at det er plass på bussen.

LES OGÅ: Disse 28 stoppestedene forsvinner i 2019

Tanja Johansen: - At den er i rute slik at jeg rekker det jeg skal.
Endre Vaagland: - At den er i rute, går dit jeg skal og at den kommer hyppig. Kjekt med leskur, men det er ikke det viktigste.
Rosa Strøm - At den er presis slik at jeg slipper å fryse. Det er også viktig med ordentlig service, og at sjåføren er hyggelig og imøtekommende.

Hva er viktigst for deg? Jeg kan sitte Bussen er i rute Høy standard på holdeplassen/busskuret Hyppige avganger Slipper å bytte buss for å komme frem Kort stans for hvert busstopp Hurtig av/på-stigning Plass til flest mulig passasjerer pr buss Komme hurtig frem Tar ikke buss Du må velge et alternativ Din stemme blir nå behandlet... Hva er viktigst for deg? Jeg kan sitte 7% Bussen er i rute 25% Høy standard på holdeplassen/busskuret 1% Hyppige avganger 26% Slipper å bytte buss for å komme frem 18% Kort stans for hvert busstopp 0% Hurtig av/på-stigning 0% Plass til flest mulig passasjerer pr buss 1% Komme hurtig frem 8% Tar ikke buss 15% Du har allerede stemt 18269 stemmer

Sindre Andreassen - At bussen kommer i tide, og at det er mulighet til å hoppe på bussen nesten hvor som helst.
Solveig Dyrseth: - Fortgang ved inn,- og utstigning. Først slippe folk ut, så inn med de som har barnevogn og deretter resten. Prisen er også viktig, jeg synes det er litt dyrt.
Beate Moen: - At den er i rute. Enkelt og greit.
Tor Arne Vinje: - At den faktisk kommer når den er annonsert. Ingenting er mer irriterende enn å vente på buss utover rutetiden.
Andrea Bygghalsen: - At den kommer i rett tid. Overgangene er også viktige, og det må ikke ta så lang tid som nå. Kanskje superbuss kan løse problemet?
Harald Brandmo: - At jeg kommer meg på bussen, og at den er i rute.
Elin Winter: - At den kommer når den skal, og at det er nok plass.
Magnhild Stene: - Den må være presis, og den må kjøre dit vi skal.
Tom Erik Væhle: - At den er i rute.
Oda Risholt: - At den kommer når den skal komme. Og at folk er hyggelige med hverandre på bussen.
Andrea Høgste: - At det ikke er mange på bussen slik at jeg får plass, og at sjåføren gjør det trygt å ta bussen.
Otto Kjelstrup: - At man kommer seg overalt. Det er også sosialt, og jeg liker godt å slå av en prat når jeg sitter på bussen.
Marit Irgens Hov: - At den kommer tidsnok, og at det ikke er så dyrt. Jeg tar buss hver dag, og gjerne også nattbuss. Det kunne vært lik pris, men nå dropper jeg nattbuss fordi det er for dyrt. Jeg skulle gjerne hatt den sikkerheten med å ta bussen helt hjem.
Bjørn André Hansen: - At jeg kommer meg frem fort og trygt. Det er godt å slippe å stå også, så nok sitteplasser er fint.
Stig Norheim Gulbrandsen: - At den er på tiden, hyppige avganger, og ikke minst er det fint at den får ned antallet biler i trafikken.
Anette Askvik: - At den er presis, og at det er plass på bussen.
Marte Thoresen: - At den er presis, og at den holder tidsskjema.

Mer sulten på superbuss-artikler? Her er vår samleside!