Brannvesenet rykket onsdag morgen ut til en brann i Reidulvs gate på Tyholt i Trondheim. Meldingen om brannen kom klokken 05.36.

- Vi kjørte ut med biler fra alle stasjoner. Da vi kom fram var det varme fra 2. etasje og oppover til taket. Det var ikke folk i bygget. Det var brann i takkonstruksjonen, men vi har kontroll på stedet, sier vaktleder Roger Gjersvold i Brannvakta.

Ingen personskader

Det er en eldre trebygning som brenner. Beboerne kom seg ut på egen hånd før brannvesenet kom til stedet.

- Det kom melding om at noen luktet røyk, og det ble bekreftet brann. Fire personer er evakuert, men brannen er slukket, sier operasjonsleder Ann Kristin Øie i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Politiet har ikke fått melding om at noen er blitt skadd i brannen. Brannvesenet rykket ut med et mannskap på 17 personer, og driver nå etterslukking på stedet.

Skader i taket

- Det er lite skader innvendig, men siden brannen spredte seg til taket kommer det nok til å bli betydelige skader etter hvert, sier brigadeleder Nils Johnsen i Trøndelag brann- og redningstjeneste.

Brannvesenet gjorde et søk etter flere personer i huset for sikkerhets skyld, men det befant seg ikke flere der inne enn de fire beboerne som evakuerte seg selv. Brannen har trolig startet ut mot terassen på baksiden av huset, men brannårsaken er foreløpig ukjent.

Brannvesenet jobbet med å slukke brannen i takkonstruksjonen i eneboligen i Reidulvs gate onsdag morgen. Foto: MORTEN ANTONSEN
De fire beboerne i huset ble evakuert, men ingen skal ha blitt skadd i brannen. Foto: MORTEN ANTONSEN (MMS-foto)
Foto: MORTEN ANTONSEN (MMS-foto)