Nylig mottok begge medaljen for lang og tro tjeneste. De to 63-åringene har jobbet i Posten i henholdsvis 43 og 42 år, og er fortsatt i jobb. Fånes startet i 1974 og Iversen i 1975.

– Dette er allsidige medarbeidere med en uvurderlig kompetanse for Posten. Medaljen for lang og tro tjeneste er veldig fortjent, sier daglig leder Morten Stene ved Trondheim sentrum postkontor.

– Bærebjelker

Fånes har jobbet med salg og kundebehandling, mens Iversen har jobbet mye med sortering og distribusjon. De siste årene har begge jobbet ved Trondheim sentrum postkontor. Stene trekker frem at Posten de siste årene har vært preget av omstilling og tilpassing til dagens og framtidas utfordringer.

– Kjellrun og Egil har stått last og brast med Posten og vært to bærebjelker gjennom alle sine år i bedriften. De har erfaring fra flere arbeidsplasser i Posten og har vist stor omstillingsdyktighet og pågangsmot, sier Stene.

Minst 30 år

Medaljen for lang og tro tjeneste deles ut av Det Kongelige Selskap for Norges Vel i 1888. Det er i følge statuttene «en påskjønnelse til særlig fortjente arbeidstakere med minst 30 års ansettelse hos samme arbeidsgiver».