Kollegene Annikken Skotvoll og Hilde Berg parkerte tidligere i dag på parkeringsplassen ved Henriksåsen i Bymarka i Trondheim. Etter en koselig tur til Elgsethytta skulle de kjøre hjem.

- Vi ble målløse da vi kom til bilen. Vi trodde ikke våre egne øyne. Det var biler både foran og bak vår bil. Det var fem-seks biler som var innparkert på samme rekke, sier Skotvoll.

- Er de blinde?

Dermed var det bare å smøre seg med tålmodighet.

- Min første tanke var: «Disse kjører faktisk bil. Er de helt blinde?». Man blir jo forundret over at folk klarer å parkere på denne måten, sier hun.

- Vi ble stående og vente i en time før vi kunne forlate parkeringsplassen. Jeg håper Trondheim parkering tar ansvar og får gjort noe med det. Folk må se seg om før de parkerer, sier Skotvoll oppgitt.

- Rent uhell

Driftsleder Mads Leonhardsen ved Trondheim parkering bekrefter at de tok turen etter å ha blitt oppringt om situasjonen.

- Det var en del biler på parkeringsplassen, men det var nok et rent uhell. Vi har ikke mye problemer på denne parkeringsplassen, sier han.

- Det er nok bare noen som har vært uoppmerksom og så har flere parkert på samme måte. Vi er litt redusert og får ikke kontrollert Bymarka-parkeringene så ofte. Vi må konsentrere oss om Midtbyen og Olavsfestdagene, understreker han.