Brann, kaniner og bråkete hjemme-alene-fest

Syv branner, seks trafikkulykker og 19 i arresten, beskrives som en mindre hektisk - men ikke fredelig helg - for politiet i Sør-Trøndelag.

Saken oppdateres.

Det ble i alt loggført 160 hendelser av stort og smått i loggen til Sør-Trøndelag politidistrikt denne helgen. Det er under halvparten av en gjennomsnittlig trivelig trøndersk helg.

FREDAG
23.39: En bil prøver seg på en hasardiøs forbikjøring på Nardo. I stedet for å komme seg forbi bilen, treffer sjåføren den andre bilen i manøveren. Den dristige sjåføren ender ferden i en hage. Den forbikjørte sjåføren mener utelatt bruk av blinklys er årsaken til sammenstøtet, som gjør at det oppstår en misforståelse. Men det er uklart hvem som har skylden i hendelsen. Politiet oppretter en sak for uaktsom kjøring.

LØRDAG
02.38: Etter å ha hoppet fra bil til bil i Midtbyen, blir mannen brakt til arresten. Det synes ikke 25-åringen noen ting om, og slår seg vrang. Det ender med at han sparket en politimann i brystet. Han har på seg vernevest, og berger seg bra. Mannen blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann.

02.54: Meldingen går ut på at en person som har blitt påkjørt av en bil i Trenerys gate. Men trolig skal den 24 år gamle jenta ha sprunget på drosjen. Ifølge drosjesjåføren står han mer eller mindre stille da jenta får et for hardt møte med bilen. Ambulanse kommer til stedet, men den unge damen ville ikke ha hjelp.

13.59: Politiet får melding om en tilhenger med mulig tyvegods på Bakklandet. Politiet kommer til stedet og oppdager to kjenninger, hvor den ene bor i nærheten. Tilhengeren er tom, men det viser seg at den ble stjålet fra et firma før jul. Den ene mistenkte (36) blir pågrepet og avhørt. Politiet ransaker leiligheten og finner trolig en del av tjuvgodset.

23.11: Naboer ringer politiet fordi de ikke får sove. Det kommer litt for mange gjester til 16-åringens hjemme-alene-fest på Kattem. Omtrent 20-30 ungdommer svirrer rundt eiendommen. De drikker alkohol, knuser flasker og kjører med mopeder. Politiet setter ungdommene i gang med å rydde.

SØNDAG
03.18: De ansatte på Esso-stasjonen på Kolstad synes det samler seg litt for mange ungdommer utenfor arbeidsplassen som ypper til bråk. De føler seg redde og trykker på ransalarmen. Når politiet ankommer har guttungene forlatt stedet.

03.24: Det regner flasker fra en feststemt leilighet på Møllenberg. Patruljen på stedet organiserer 19-åringen som bor på steden for å rydde opp glasskårene.

04.17: En patrulje kommer forbi to unge menn som utfordrer hverandres styrkeforhold. Den ene får et slag over øyet. Det er uvisst om noen av dem blir anmeldt.

05.07: Et vindu blir knust i første etasje i en leilighet som skal tilhøre NTNU. Damen på 36-år som bor i huset blir redd og ringer politiet. Falck kommer til stedet og sikrer vinduet. En hundepatrulje bistår og snuser seg frem til et hus, men finner ingenting. Kvinnen er redd for å være hjemme og overnatter et annet sted. Ingenting skal være forsvunnet. Trolig er det kun snakk om hærverk.

13.45: En brun kanin med hengeører kommer hoppende på Jakobsli uten eier. En kvinne forbarmer seg over pelsbylten. Men ingen har meldt sin kanin savnet hos politi eller Falck. Kvinner tilbyr seg å passe på kaninen til eieren dukker opp. Hvis noen savner en langbeint venn, kan de kontakte politiet eller Falck.

14.22: Brannvesenet melder om at de slukker en mindre gressbrann på Okstadøy. Årsaken er ukjent. Ingen ble skadet.

På forsiden nå