I denne videoen kan du se Trump møte sine tilhengere i Orlando i Florida på et utendørs folkemøte sent onsdag kveld norsk tid.

Trump har moderert tonen noe, sammenlignet med hans tidligere valgmøter, men det handler fortsatt mye om korrupte politikere i Washington. Trump hamrer inn et budskap om at USA er ødelagt av Obama og den politiske eliten, og at Hillary Clinton - som er under FBI-etterforskning for e-postskandalen - aldri burde fått lov til å stille som presidentkandidat.

Folkemøtet i Orlando kan best beskrives som en politisk martna, med salgsboder utenfor, tusenvis av mennesker som bærer t-skjorter med logoer som «Make America great again», Veterans for Trump», «Women for Trump» og plakater som foreslår at Hillary Clinton bør puttes i fengsel.

Adresseavisen var med da Trump-tilhengerne møttes på en stadion utenfor Orlando, og jublet i timesvis for mannen de ønsker som den nye presidenten i USA.

De siste meningsmålingene her i USA viser at Donald Trump øker sin oppslutning i mange viktige stater, men at Hillary Clinton fortsatt leder når man teller opp for hele nasjonen. Men tilhengerne på folkemøtet i Orlando er sikker på at de neste fem dagene skal være nok til å sikre at det er Donald Trump som flytter inn i Det Hvite hus når dette valget er over tidlig i neste uke.