Ofrene var født i 1963, 1964 og 1980, opplyste politiet på en pressekonferanse søndag.

En 23-åring er pågrepet for trippeldrapet, som politiet mener var planlagt. Men politiet har foreløpig ingen opplysninger om drapsmotiv, og de mener fortsatt at de tre ofrene var tilfeldig valgt.

Mannen skal ha kommet til restauranten i bil ved midnatt. Det ble skutt både mot ofrenes hode og kropp. Den mistenkte ble pekt ut av øyenvitner og pågrepet på stedet. Han var ikke påvirket av alkohol.

Våpenet er et lovlig registrert jaktvåpen, men det tilhører ikke den mistenkte mannen. Ifølge politiet ble det avfyrt fire eller fem skudd.

Byen Imatra ligger i Karelen sørøst i Finland like ved den russiske grensen. Både den mistenkte mannen og de tre kvinnene var fra byen. 23-åringen er tidligere dømt for vold.

– Den mistenkte har ikke havnet i sentrum av begivenhetene med et gevær ved en ren tilfeldighet, sier politietterforsker Saku Tielinen.

Innbyggerne i den lille byen er sjokkert over det som har skjedd, og søndag var det lagt ut blomster på åstedet til minne om de tre kvinnene. Det er også opprettet et krisesenter på stedet.