Norsk kvinne alvorlig skadd i minibussulykke i Sverige

En norsk kvinne ble alvorlig skadd da en minibuss kjørte av veien i Härjedalen like ved grensen til Sør-Trøndelag. Hun er kjørt til intensivavdeling i Norge.

Ulykken skal ha skjedd mellom Tänndalen og grensen til Norge.   Foto: Google maps

Saken oppdateres.

Kvinnen i 40-årenes skader er alvorlige, men tilstanden hennes er stabil, opplyser St. Olavs hospital mandag ettermiddag.

På grunn av kraftig snøvær kunne ikke helikopter sendes som planlagt, verken fra Norge eller Sverige, da minibussulykken fant sted natt til mandag, skriver Aftonbladet.

– Det var veldig dårlig vær med snødrev over veien. De kjørte av etter å ha kjørt i en snøskavl, sa Johan Wickenberg ved redningstjenesten i Jämtland.

Det var tre personer om bord i den norskregistrerte minibussen som kjørte med tilhenger. Både en svensk og en norsk ambulanse klarte å ta seg til stedet, og kvinnen ble tatt med til sykehuset på Røros. Ulykken skjedde ved 1.30-tiden og kjøretøyet ble berget først like før klokken 5.

Ifølge trafikkmyndighetene påvirket ulykken trafikken i stor grad, i tillegg til at det flere steder var hardpakket snø eller løssnø på veien.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå