Antall drepte øker til fem etter angrepet i London

Antallet drepte etter London-angrepet øker til fem personer inkludert drapsmannen.

Saken oppdateres.

Politiet øker også antallet skadde til 40. Flere skal være kritisk skadde.

Den antatte gjerningsmannen skal ha kjørt ned en rekke fotgjengere da han kjørte en bil over Westminster Bridge mot Parlamentet, før han kolliderte med et gjerde og så prøvde å komme seg inn i parlamentet.

Da han ble forsøkt stoppet ved inngangen, knivstakk han en polititjenestemann. Politimannen døde senere av skadene. En kvinne er bekreftet død etter å ha blitt truffet av en buss på broen. To andre personer er også bekreftet døde.

Den antatte gjerningsmannen ble skutt og drept av politiet.

(©NTB)

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå