Elleve personer pågrepet etter terroren i Manchester

Fetteren til den antatte gjerningsmannen Salman Abedi er blant dem som er pågrepet etter terrorangrepet i Manchester, ifølge avisen The Telegraph.

Det har vært politiaksjoner flere steder etter bomben gikk av i Manchester.Foto: Danny Lawson / AP / NTB scanpix

Saken oppdateres.

Så langt er elleve personer pågrepet i politiaksjoner etter angrepet som kostet 22 mennesker livet. En mann og en kvinne er allerede løslatt, mens ni menn er i politiets varetekt og skal avhøres. En av de pågrepne er ifølge The Telegraph den antatte gjerningsmannens 24 år gamle fetter.

LES OGSÅ: Ariana Grande med veldedighetskonsert i Manchester

Les også: Dette skjedde i Manchester det første døgnet etter eksplosjonen

Fetteren ble onsdag pågrepet hjemme sammen med to andre menn i bydelen Fallowfield i Manchester. Fredag gjorde politiet en rekke beslag da de ransaket frisørsalongen han driver. Det er ikke kjent om 24-åringen er mistenkt for å ha medvirket til angrepet ved Manchester Arena.

Politiet i den engelske storbyen opplyste fredag at de har pågrepet ytterligere en mann, en 44-åring, som er siktet for brudd på landets antiterrorlover.

– Pågripelsen er knyttet til mandagens angrep på Manchester Arena, men etterforskningen beveger seg raskt og vi har et åpent sinn i denne fasen, opplyser politiet.

LES OGSÅ: Livet går videre, men det er bare utenpå

22 personer ble drept og rundt hundre såret da en selvmordsbomber utløste en sprengladning mens folk strømmet ut fra en konsert med den amerikanske artisten Ariana Grande på Manchester Arena. Flere av ofrene er barn og unge.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå