To alvorlig skadd i skyting i Sverige

Fire menn er brakt til sykehus etter at det ble løsnet flere skudd i Trelleborg helt sør i Sverige. Hendelsen etterforskes som drapsforsøk.

Saken oppdateres.

– Vi fikk melding om flere skudd sentralt i Trelleborg, og da vi kom til stedet, fant vi flere personer med skuddskader, sa politiets talsmann i region Sør, Fredrik Bratt like før midnatt.

– Vi vet at to har skuddskader, men hvilke skader de andre har kjenner jeg ikke til, sier Bratt ifølgeAftonbladet.

Meldingen om skytingen kom klokken 22.30 og alarmsentralen sendte ut åtte ambulanser. Fire personer ble umiddelbart sendt til sykehusene i Malmö og Lund. Svensk politi bekrefter på sine nettsider at alle fire er menn. Ifølge avisen er to personer i 20-årene alvorlig skadd. En tredje mann sendt til sykehuset i Lund er i samme alder.

Ifølge bilder fra stedet ankom politiet i fullt utrykningsutstyr, ikledd skuddsikre vester og våpen.

Politiet opplyser at skytingen skal ha funnet sted flere steder innenfor et mindre område. Politiet har sikret og sperret av områdene.

Klokken 0.40 meldte politiet at de har tatt med flere personer inn til avhør. Saken etterforskes som drapsforsøk.

– De er ikke pågrepet, mistenkt for handlingen, men er brakt inn til avhør og så får vi se hva som kommer fram, sier Bratt. Ifølge opplysninger avisen har fått, ble de sett løpende fra området der skuddene ble løsnet.

Gruppen for alvorlig kriminalitet er blitt koblet inn i saken.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå