Latin-Amerika har nå flere virusdødsfall enn USA og Canada

Det er nå flere som har dødd av koronaviruset i Latin-Amerika enn i USA og Canada, og kun Europa har registrert flere dødsfall.

Saken oppdateres.

Mandag morgen norsk tid hadde landene i Latin-Amerika registrert 144.758 dødsfall, mot 144.023 i USA og Canada. Europa hadde på samme tidspunkt registrert 202.505 døde med koronaviruset. Enkelte eksperter mener dødstallene i Latin-Amerika reelt kan være enda høyere.

Brasil, som er det landet med nest flest registrerte smittetilfeller og dødsfall på verdensbasis, sto for 72.100 dødsfall alene. Mexico har nest flest registrerte dødsfall med 35.006, etterfulgt av Peru og Chile. Til sammen har regionen 3.37 millioner registrerte smittetilfeller, som er litt færre enn USA og Canada.

(©NTB)

På forsiden nå