Prins Harry og J-Lo stilte opp på vaksinegalla

Prins Harry stilte opp sammen med J-Lo og en rekke andre kjendiser på Vax Live, en konsert for å samle verden og øke den globale vaksineinnsatsen.

Saken oppdateres.

Konserten ble spilt inn foran tusenvis av fullvaksinerte på et stadion i Los Angeles og skal sendes på TV og YouTube førstkommende lørdag.

– I kveld står vi sammen med millioner av familier over hele India som kjemper mot den ødeleggende andre bølgen. Viruset respekterer ingen grenser og adgang til vaksiner kan ikke bestemmes ut fra geografien, sa prins Harry, som ble møtt med stående appluas. Dette var det første offentlige arrangementet i California siden han og kona Meghan flyttet til USA i fjor. Meghan var ikke til stede.

Selena Gomez var kveldens vertinne og ba om flere «doser og dollar» til verdens fattigste land. Hun loset publikum på tribunene – og etter hvert foran skjermene – gjennom musikk fra blant andre J. Lo og Foo Fighters – med AC/DCs Brian Johnson som gjest – og videohilsener fra pave Frans og USAs president Joe Biden.

Sendingen på YouTube starter når klokken er 20 lørdag kveld i New York. I Norge tilsvarer det et noe mindre publikumsvennlig tidspunkt: klokken 2 natt til søndag.


(©NTB)

På forsiden nå