Belgiske medier har publisert et overvåkingsbilde av det som antas å være gjerningsmennene som angrep hovedflyplassen i Brussel.

Bildene viser tre menn som går med bagasjetraller på flyplassen og er publisert av blant andre La Libre.

Etterlyser én person

Ifølge den belgiske avisen Het Nieuwsblad, skal de to mennene til venstre i bildet ha omkommet i angrepene.

Den tredje personen i lys overdel skal ifølge avisen ha rømt fra stedet, etter at eksplosivene han skulle utløse ikke gikk av.

Tirsdag ettermiddag har politiet i Brussel gått ut med en etterlysning av mannen til høyre i bildet. De ber om publikums hjelp til å identifisere mannen.

Bildet fra overvåkingskameraet på flyplassen som du ser øverst i artikkelen, viser en mannen med briller, en svart hatt og hvit jakke. Han skyver en bagasjetralle foran seg og bærer en svart bag.

Følg med Adresseavisens livedekning av angrepene og jakten på gjerningsmenne og bakmennene etter Brusselangrepene her.

- Kan skjule bombeutløsere

Bildet er tatt før angrepet på Zaventem-flyplassen. De to mennene har på seg én hanske hver. Det kan ifølge La Libres opplysninger ha vært for å skjule bombeutløsere.

Bildet viser også en tredje mann med bagasjetralle. Mannen har på seg lys jakke og hatt. Denne personen skal ha rømt fra stedet og er nå etterlyst, ifølge avisa De Standaard.

LES SAKEN: Frykter gjerningsmenn på rømmer etter Brussel-angrep

Her kan du se de dramatiske bildene fra tirsdagens angrep på Zaventem-flyplassen og metrostasjonen i Maalenbeek sentralt i Brussel.

Bildet viser tre menn som belgisk politi mener kan være gjerningspersonene bak angrepene på Zaventem-flyplassen i Brussel. Mannen til høyre i bildet skal fortsatt være på frifot, ifølge avisen Het Nieuwsblad. Bildet er tatt i avgangshallen på flyplassen. Foto: NTB/SCANPIX/Belgisk politi