Valgdagsmålingen er gjennomført av Ipsos MORI og GfK for Sky News, BBC og ITV News.

Den viser at De konservative ligger an til å få 314 mandater, tilbake fra forrige valg.

Labour ligger an til å gå kraftig fram til 266 mandater. Skotske SNP får 34 mandater og Liberaldemokratene 14 mandater i målingen. I tillegg går 22 mandater til andre representanter.

UKIP ligger ifølge målingen ikke an til å få noen mandater.

Teller i natt

Det er et race om å bli første valgkrets klar med resultatet i det britiske valget. Ved de seks siste valgene har en Sunderland-krets blitt først.

Det er ventet at valgresultatet fra Houghton and Sunderland South blir klart rundt midnatt. Her står et valgkorps på 1.000 personer klare. For nok en gang å bli britiske mestere i stemmeopptelling har de til og med en generalprøve, skriver avisa The Telegraph.

Resultatene fra de 649 andre valgkretsene følger så utover natta og morgentimene. Resultatet fra det første marginale setet Nuneaton i Warwickshire er ventet i 2-tiden norsk tid. Det sies at da De konservative vant dette setet fra Labour i 2015, visste daværende statsminister David Cameron at han hadde vunnet valget.

Klokken 3.30 er det ventet at resultatet er klart fra Jeremy Corbyns krets i Islington i London. Halvannen time senere kommer resultatet fra Theresa Mays valgkrets i Maidenhead.

Først ved lunsjtider fredag kommer resultatene fra de siste valgkretsene, men om Theresa May kan fortsette som statsminister blir klart langt tidligere enn det.