Det opplyser selskapet i en børsmelding mandag morgen.

«Konstitusjonen av midlertidig konsernsjef i Norway Royal Salmon ASA, Klaus Hatlebrekke, opphører med virkning fra mandag 25. april 2022. Hatlebrekke vil fra samme dato gå tilbake til sin tidligere stilling som konserndirektør for forretningsutvikling», skriver selskapet i meldingen.

– Mange kjente fjes

Ny midlertidig konsernsjef blir Charles Høstlund, som også ledet selskapet fra 2014 og frem til september i fjor.

– Jeg har takket ja til å lede NRS i en midlertidig periode, og det skal bli spennende å komme tilbake til selskapet. Jeg gleder meg til å se igjen mange kjente fjes, sier Høstlund i børsmeldingen.

Charles Høstlund gjør comeback i Norway Royal Salmon. Foto: Vegard Eggen / Adresseavisen

Skiftet skjer etter at hovedeieren i NRS, det Namdal-baserte havbrukskonsernet NTS, skiftet ut hele styret i trondheimsselskapet i forrige uke.

-Det er et helt naturlig å gjøre et skifte nå i denne fasen for selskapet. Charles og jeg har jobbet sammen over mange år og jeg ser frem til å fortsette samarbeidet, sier Hatlebrekke.

Eierkonflikt

NRS har blitt en del av eierkonflikten i NTS, der en allianse av hovedsakelig Rørvik-baserte aksjonærer har kjempet om makten i selskapet mot storeeieren Helge Gåsø.

Blant annet har NRS varslet et erstatningssøksmål mot NTS på grunn av et angivelig kontraktsbrudd.

Konflikten har tidligere medført at NTS-sjef Harry Bøe gikk på dagen tidligere i år. Da Adresseavisen intervjuet Hatlebrekke i april, ble han spurt om han trodde at også hans egen jobb sto på spill.

– Vi rapporterer til et styre og svarer til et styre, svarte Hatlebrekke da.

Nyvalgt styreleder Paal E. Johnsen takker Hatlebrekke for innsatsen.