Treneren til Rosenborg har sammen med kona, Hege Leirfall Ingebrigtsen, kjøpt eneboligen som ligger i Klostergata. Prisen på 11,2 millioner er en halv million kroner under prisantydningen, som var på 11,7 millioner kroner.

Megler Elisabet Aass i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge forteller at det ikke så lett å treffe helt med prisantydningen på så dyre boliger.

- Det er et høysegment område, og det er ikke en så stor kjøpergruppe i det segmentet. Vi hadde en del interesserte som kikket på den. Det er en bolig som er veldig renovert, og den har også ligget ute for salg før den ble renovert, sier Aass.

Hun vil ikke si om det var budrunde før boligen ble solgt.

- Sentrale familieboliger

Aass forteller at boligene på Øya er svært populære.

- Det er et av de flotteste områdene i Trondheim, og det er en bydel hvor det er en sterk kjøpergruppe som kjøper. Både St. Olavs Hospital og NTNU ligger like ved. Øya er den mest sentrale bydelen i Trondheim som har familieboliger, sier Aass.

Eneboligen, som ligger rett over Øya stadion, har primærrom på 261 kvadratmeter. Den har seks soverom, og i kjelleren er det godkjent av kommunen for utleie.

Omfattende rehabilitering

Boligen ble i salgsannonsen beskrevet som «en klassisk og meget gjennomført enebolig med utleiemulighet», og at «eiendommen ligger fint til med en barnevennlig og skjermet hage på baksiden av boligen».

Det er gjort en omfattende rehabilitering innvendig av boligen i år, forteller megleren.

- Huset er revet innvendig, utenom trappa, og bygd opp på nytt igjen. Det er også laget beboelsesrom i kjeller. Det er en veldig fin bolig, sier Aass.

Tomta er på 656 kvadratmeter.

Kontrakt til 2020

Kåre Ingebrigtsen har signert trenerkontrakt med Rosenborg til 2020. Han kom til klubben sommeren 2014. Etter det har han tatt Rosenborg til cup- og seriegull i fjor.

Ingebrigtsen har ikke svart på Adresseavisens henvendelser om boligkjøpet.

SE MER: Ida og Anton har innredet leiligheten i Klostergata med mange gode kupp

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsens boligkjøp på Øya er nylig tinglyst. Foto: jens petter søraa
Megler Elisabet Aass i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge meglet salget av Klostergata 77. Foto: Eiendomsmegler 1 Midt-Norge