Med Adresseavisen og MN24 sin tjeneste Jobbskifte i Trøndelag, så kan arbeidsgivere og arbeidstakere enkelt legge inn bilde og tekst av den aktuelle personen. Etter en kjapp gjennomgang i Adresseavisen kommer det ut på selve tjenestesiden og fronten av adressa.no – landsdelens største nettsted, og MN24 lager en sak om det i tillegg.

Sjekk ut tjenesten her!

Med jevne mellomrom vil MN24 lage utdrag fra innlagte tekster i tjenesten, og presentere det for leserne. Dette er noen trøndere som nylig har fått ny jobb:

Eskil Kolstad Buvarp:

Ny arbeidsgiver skriver: «SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og eies av bankene i SpareBank 1-alliansen. Eskil Kolstad Buvarp har vært vikar hos oss en periode, og vi er veldig glade for at Eskil har takket ja til fast ansettelse. Han blir å tre inn i rollen som Kredittrådgiver. Eskil har vist en god drive gjennom sin tid som vikar, og vil med sin kompetanse styrke vår avdeling Kredittservice fremover. Vi gleder oss til å få Eskil fast med på laget!»

Andreas Jebens:

Ny arbeidsgiver skriver: «Andreas Jebens er ny partner i Adnor Advokat AS. Jebens arbeider med rådgivning og tvisteløsning for næringslivet og privatpersoner, med særlig fokus på fast eiendoms rettsforhold (kjøp/salg, husleie, entreprise), avtale-/kontraktsrett, forretningsjus og arbeidsrett. Jebens har også omfattende erfaring med prosedyreoppdrag for domstolene. Jebens blir partner i Adnor etter å ha vært ansatt advokat i firmaet siden 2017. Han har før dette også mange års erfaring som advokat i annet advokatfirma.»

Telma Bentzen:

Ny arbeidsgiver skriver: «Vi kan gledelig annonsere at Telma har blitt en del av vårt team her på Clean Cut, hun kommer fra stillingen som frisør på H2 Byhaven. Denne sprudlende jenta startet hos oss 1.februar, og hun har bred erfaring innenfor frisøryrket. Vi ønsker faste og nye kunder velkommen til henne på Clean Cut.»

Mange av sakene våre om jobber, karriere og arbeidsliv legger vi også ut på Linkedin.

Her kan du følge MN24 på Linkedin

Legg inn nyansettelser i jobbtjenesten, men ta gjerne kontakt med oss på redaksjon@mn24.no, om du kjenner noen spennende personer som har skiftet jobb. Eller kanskje virksomheten din har en pressemelding om en ny rekrutt?