Med Adresseavisen og MN24 sin tjeneste Jobbskifte i Trøndelag, så kan arbeidsgivere og arbeidstakere enkelt legge inn bilde og tekst av den aktuelle personen.

Etter en kjapp gjennomgang i Adresseavisen kommer det ut på selve tjenestesiden og fronten av adressa.no – landsdelens største nettsted, og MN24 lager en sak om det i tillegg.

Sjekk ut tjenesten her!

Med jevne mellomrom vil MN24 lage utdrag fra innlagte tekster i tjenesten, og presentere det for leserne. Dette er noen trøndere som nylig har fått ny jobb:

Adrian Skjøstad:

foto

Ny arbeidsgiver skriver: «SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og er eid av bankene i den landsdekkende SpareBank 1-alliansen. Det er med stor entusiasme vi kan annonsere at Adrian Skjøstad er ansatt på avdeling Kredittservice hos oss fra 1. april. Adrian tar med seg 9 års relevant erfaring innenfor kreditt og rådgivning, og vi er veldig glade for å ha Adrian med på laget!»

Mari Lise Stenvik Kvistad:

foto

Ny arbeidsgiver skriver: «Mari Lise er vår nyeste variant. Variant er åpne, læreglade mennesker med hjerte for og kunnskap om alle aspektene ved digital tjeneste- og produktutvikling. I Variant vil Mari Lise hjelpe kunder med design av fremragende brukeropplevelser.»

Mats Bruun-Olsen:

foto

Ny arbeidsgiver skriver: «SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og er eid av bankene i den landsdekkende SpareBank 1-alliansen. Vi styrker vår avdeling Innsikt og Kreditt, og det er med stor glede vi kan annonsere at Mats Bruun-Olsen starter hos oss som Kredittansvarlig den 1. mai! Mats har god og relevant erfaring fra bankbransjen, og vi gleder oss til å få Mats med på laget!»

Mange av sakene våre om jobber, karriere og arbeidsliv legger vi også ut på Linkedin.

Her kan du følge MN24 på Linkedin

Legg inn nyansettelser i jobbtjenesten, men ta gjerne kontakt med oss på redaksjon@mn24.no, om du kjenner noen spennende personer som har skiftet jobb. Eller kanskje virksomheten din har en pressemelding om en ny rekrutt?