– Det gikk fort, det gjorde det. Det var god interesse og det var tre som ga bud, sier eiendomsmegler Aleksander Buvarp i Lokalmegleren & Partners til Fosna-Folket.

Men til tross for interessen, og at annonsen for bygget kun lå ute i en uke, ble det solgt til 900.000 under prisantydningen på 4.990.000 kroner.

– Det ble solgt for 4,1. Det var et bud selgerne var fornøyde med, sier Buvarp.

foto
Inne i den ene lagerhallen. Foto: Kristoffer Wittrup

Han forteller at prisantydningen på bygget, som ligger like ved gjenvinningsstasjonen i Bjugn, ble satt til 4,9 millioner for å «se hvordan markedet responderte».

– Det er et populært næringsområde og både kaldlageret og varmlageret som stod der er av god kvalitet. Så det var litt for å teste hva markedet var villig til å gi, sier Buvarp.

– Det er litt under antydningen, men et veldig godt resultat med tanke på tilsvarende eiendommer.

– Utviklingspotensiale

Han forteller at de som endte opp med å kjøpe tomta er lokale. Buvarp forteller at han ikke vet nøyaktig hva de skal bruke tomta til, men forteller at han tror den har potensiale til å brukes til mye forskjellig.

– Det er et hav av muligheter. Det er utviklingspotensiale med at man kan sette opp flere bygg på tomta. Det var flere som så på det som et mulig lagerområde, hvor man kan leie lagerrom, sier eiendomsmegleren.

– Det er mange med manko på lagerplass, og det er veldig populært med eksternlagring i større byer som Oslo og Trondheim, sier Buvarp.

foto
Næringsbygget på Myrullveien 12 i Bjugn. Foto: Kristoffer Wittrup

Stor interesse

Eiendommen har en tomt på 3052 kvadratmeter, mens bygningsarealet er på 400. Bygningene inkluderer et kaldlager og et varmlager.

Buvarp forteller at det også var interessenter fra andre steder, i tillegg til de lokale, som vurderte tomta til sitt formål.

– Det ble solgt raskt, fra vi la ut og til interessen kom gikk alt kjapt. Det virker som det er interesse for næringsområder, spesielt lokale firmaer virker som trenger plass. Det selges ikke så mye av denne type objekt, og det viser at det er interesse når det er så mange aktører på banen relativt raskt, sier Buvarp.