Synsam flytter fra Størensenteret ved Circle K og inn i andreetasje på Domus på Støren, og planen er at butikken skal åpne 8. april.

- Så nå er det full aktivitet her. Det er kjempeflott at Synsam flytter inn på Domus. Vi får en tilførsel i butikkporteføljen som styrker senteret. Vi er veldig fornøyde, sier driftssjef Kåre Jon Langberg i Coop Oppdal.

To butikker får ny plassering

Ingen butikker på Domus legges ned som følge av dette, men butikken Hus & Hjem får litt mindre lokaler.

- Butikkarealet som nå tildeles Synsam er en del av lokalet hvor Hus & Hjem holder til. Vi fortsetter å bygge om utover våren; Sport 1 skal overta resten av lokalene til Hus & Hjem, og sistnevnte skal inn i lokalene Sport 1 har i dag, sier Langberg.

Han opplyser at det ikke er klart når Sport 1 og Hus & Hjem åpner i sine nye plasseringer, på grunn av utfordringer med leveringer på en del områder. Men – butikkene har fortsatt åpent da Trønderbladet snakker med Langberg torsdag 24. februar, og han legger til at rehabilitering av lokaler vil kunne føre til at butikkaktiviteten må trappes ned i en periode.

- Det er kjempeflott at Synsam flytter inn på Domus, sier driftssjef Kåre Jon Langberg i Coop Oppdal. Foto: Simen Meisdal, arkivfoto

- Vi er stolte

I en pressemelding fra Synsam opplyses det at flyttingen fra Størensenteret til Domus vil bety en oppgradering fra 40 kvadratmeter til 110 kvadratmeter. Adm.dir Trond A. Gudbrandsen i Synsam er fornøyd med flyttingen.

- Vi er stolte over å kunne gi kundene et enda større utvalg i butikk. I tillegg vil butikkens beliggenhet gjøre den svært tilgjengelig for kundene, med god plassering på Domus-senteret, forteller Gudbrandsen i pressemeldingen.