Det sier senterleder Tonje Høyem ved Hellsenteret. Hun ønsker det nye senteret på Sjøsiden i Stjørdal velkommen.

I forrige uke skrev Bladet at Onyx Eiendom planlegger en stor utvidelse. Det nye senteret bygges i to fulle etasjer pluss en inntrukket tredje etasje. Størrelsen på det totale utleide arealet i nybygget kommer til å havne på rundt 12.000 kvadratmeter pluss parkeringskjeller under hele bygget.

Eierne omtaler det som en utvidelse av bransjesenteret for hus og hjem.

– Tror det er liv laga

Senterlederen på Hellsenteret mener det er positivt at det kommer en ny aktør på banen.

– Dette er et senter som retter seg mot én bransje. Stjørdal er en kommune i vekst og har en ambisjon om å bli enda større, så det vil være bra for byen med et nytt tilskudd, sier Tonje Høyem.

Senterleder ved Hellsenteret, Tonje Høyem, mener det er bra med et nytt sentertilskudd i Stjørdal. Foto: Bjørn Fuldseth

Eiendomssjefen i Vennatrø Gruppen, som eier kjøpesenteret Torgkvartalet, er glad for at det blir lagt til rette for handel og arbeidsplasser i Stjørdal.

– Jeg tror det er liv laga for et nytt senter her i Stjørdal. Så lenge vi skrur opp tempoet og regulerer næringsareal, fortrinnsvis innen kontor og andre typer virksomheter, så er det bra for tilflyttingen til byen, sier Geir Veie.

– Supplement

Også kjøpesenterkollega Høyem på Hell mener det er plass til et nytt senter.

– Jeg ser på det som er supplement, og ikke nødvendigvis en konkurrent. Det er opp til hver enkelt å gjøre seg attraktive nok. Vi er trygge på egen posisjon, sier hun.

– Vi vet hva vi vil og ligger ikke på latsiden, sier Geir Veie, eiendomssjef i Vennatrø Gruppen. Foto: Jon Håkon Slungård

Geir Veie opplyser at eiendomsselskapet i sentrum følger sin strategi for de neste årene.

– Vi vet hva vi vil og ligger ikke på latsiden. Til høsten skal vi åpne Orkesterplassen som rommer 1600 kvadratmeter med næringsareal, sier han.

Bladet har også forsøkt å komme i kontakt med senterleder Ann Kristin Oldervik ved Malvik Senter, men hun har ikke besvart våre henvendelser.

Rusta

Christian Balstad og Janet Balstad Skammelsrud i Onyx Eiendom uttaler til Bladet at de håper å komme i gang med byggingen av det nye senteret i løpet av høsten i år.

Det er allerede klart at den svenske varehusgiganten Rusta skal inn i første etasje.

Det nye sentret blir liggende rett i bakkant av det eksisterende kontorbygget i Wessels vei 88–92, opplyser Christian Balstad og Janet Balstad Skammelsrud i Onyx Eiendom. Foto: Bjørn Fuldseth