Torsdag kveld var det prisutdeling i NM i kjøttprodukter på Sentralen i Oslo.

Her hanket Inderøy Slakteri inn hele tre gull og to bronse, hvorav en norgesmestertittel for grovpølse.

– Overraskende

Men ikke nok med det. De fikk også en hederspris fra Stiftelsen Norsk Mat.

– Det kom fullstendig overraskende. Det er veldig artig å bli hedret på den måten, og at en så liten bedrift på Inderøya blir lagt merke til og satt pris på, sier daglig leder Håvard Gausen til Steinkjer24 rett etter utdelingen.

Foto: Inderøy Slakteri

Stiftelsen Norsk Mats hederspris er en pris som deles ut til en virksomhet, person eller aktør i kjøttbransjen som har utmerket seg på en helt spesiell måte.

Medaljegrossister

Inderøy Slakteri er for øvrig for veteraner å regne i NM i kjøttprodukter. De har deltatt helt siden 2010, og fram til årets norgesmesterskap hadde de allerede hentet inn hele 59 medaljer, hvorav seks NM-titler – og da aller senest i fjor, for grovpølse.

Likevel, i år har de altså toppet det hele, med hederspris i tillegg til enda en NM-tittel pluss fem medaljer.