Mens Increo er et design- og teknologiselskap som lager på digitale løsninger, har Uredd sitt fokus på prosess og innovasjon.

– Increo skal være den partneren som kan lage de mest komplekse løsningene, for virksomheter som ønsker å ta i bruk nye eller utfordre etablerte forretningsmodeller. Da må vi være enda mer unike, og det blir vi nå. Vi er rigget for å lage løsninger på høyde med det beste fra Silicon Valley, sier Bjørvik i en pressemelding.

Nytt kapittel

Daglig leder Morten Wikstrøm i Increo ser frem til å få Uredd inn i lokalene deres på Solsiden i Trondheim.

– Vi har samarbeidet i en årrekke, og har på en måte alltid manglet hverandre. De er blant Norges fremste på sitt område, og derfor er dette en milepæl. Det er bare de aller største som har denne miksen av kompetansen under samme tak. Det gjør oss til en reell utfordrer, og vi skal drive digital tjenesteinnovasjon i verdensklasse, sier Wikstrøm. Med sammenslåingen blir Increo 41 medarbeidere. Uredd-gründer og bransjeprofil Gaute Bjerke-Busch mener også de to miljøene passer sammen. Han kaller det en motreaksjon til forrige tiårs fragmentering.

– Nå ser vi at det konsolideres rundt alle våre tjenesteleveranser. Uredd er et design- og UX-byrå som bevisst ikke har bygget opp et eget tech-miljø. Nå blir vi en del av ett, og sammen kommer vi til å bli en markant aktør, uttaler Bjerke-Busch.