Med Adresseavisen og MN24 sin tjeneste Jobbskifte i Trøndelag, så kan arbeidsgivere og arbeidstakere enkelt legge inn bilde og tekst av den aktuelle personen. Etter en kjapp gjennomgang i Adresseavisen kommer det ut på selve tjenestesiden og fronten av adressa.no – landsdelens største nettsted, og MN24 lager en sak om det i tillegg.

Sjekk ut tjenesten her!

Med jevne mellomrom vil MN24 lage utdrag fra innlagte tekster i tjenesten, og presentere det for leserne. Dette er noen trøndere som nylig har fått ny jobb:

Marielle M. Nilsen:

Ny arbeidsgiver skriver: «SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og er eid av bankene i den landsdekkende SpareBank 1-alliansen. Det er med stor glede vi kan annonsere at Marielle Nilsen er ansatt hos oss. Marielle har 7 års erfaring fra bransjen, og vil styrke vår avdeling Kredittservice med sin erfaring. Vi gleder oss over å ha fått Marielle med på laget!»

Stian Gaare Vaagan:

Ny arbeidsgiver skriver: «SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og er eid av bankene i den landsdekkende SpareBank 1-alliansen. Det er med stor glede vi kan annonsere at Stian G. Vaagan har blitt en del av vårt kjerneteam på avdeling IT & Utvikling. Stian tar med seg god og relevant erfaring, og vi er veldig glade for å ha han med på laget!»

Magnus Hoff Johansen:

Ny arbeidsgiver skriver: «SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og er eid av bankene i den landsdekkende SpareBank 1-alliansen. Det er hyggelig å annonsere at Magnus Hoff Johansen er ansatt hos oss på avdeling Kredittservice fra 1. april. Magnus har flere års erfaring innenfor kundebehandling, som vil komme godt med i hans nye stilling. Vi er glade for å ha Magnus med på laget!»

Mange av sakene våre om jobber, karriere og arbeidsliv legger vi også ut på Linkedin.

Her kan du følge MN24 på Linkedin

Legg inn nyansettelser i jobbtjenesten, men ta gjerne kontakt med oss på redaksjon@mn24.no, om du kjenner noen spennende personer som har skiftet jobb. Eller kanskje virksomheten din har en pressemelding om en ny rekrutt?