Fripenn:

Til gatene, borgere!

Europa går ikke under, dagens Frankrike er ikke antikkens Roma, krigsforbrytelser vil ikke redde demokratiet og Nato er dårlig egnet til å utrydde ideer.

Stille protest: Rundt om i Frankrike har det vært markeringer etter terrorangrepene fredag 13. november. 

Lørdag 15. februar 2003 var alle bulevardene inn mot Place de la Bastille stuende fulle av mennesker. Gjennom de samme gatene hvor ambulansene for en uke siden kjørte bort døde og sårete, gikk et tog av hundre, kanskje to hundre tusen mennesker i et siste, desperat forsøk på å forhindre invasjonen av Irak. Det samme skjedde i over 600 byer verden rundt. Protesttogene i norske byer var rekordlange. Høyrefolk og sosialister bar bannere sammen. Oppmøtet i Roma regnes av Guinness som den største fredsprotest i verdenshistorien.