Politiet om varetektsfengslede mannen:

Mener siktet trener hadde «kontrollregime» over fotballguttene han trente

Siktelsen mot den varetektsfengslede fotballtreneren er utvidet. Så langt er det åtte fornærmede gutter i saken.

Tredje periode i varetekt: Fotballtreneren fra Trøndelag, som ble pågrepet for en måned siden, ble refengslet for tredje gang i Sør-Trøndelag tingrett på fredag. Saken ble behandlet av en dommer uten rettsmøte. Dette bildet ble tatt under fengslingsmøtet for to uker sidene. På bildet politiadvokat Bente Lind og forsvarerer Arve Opdahl. Tingrettsdommer Brynjulf Moe i bakgrunnen. 

Fotballtreneren fra en kommune i Trøndelag ble pågrepet og varetektsfengslet for en måned siden. Fredag utløp den andre fengslingsperioden, og politiet begjærte den siktede mannen varetektsfengslet i fire nye uker.