Teatersjef Kristian Seltun om seksuell trakassering:

- Vi har veldig få problemer med dette

Teatersjef Kristian Seltun sier det kun har vært tre innmeldte tilfeller av seksuell trakassering på Trøndelag Teater de siste ti årene. Nå skal han ta en runde med skuespillerne for å se om det bør innføres tiltak for å sikre at slike saker kommer fram i lyset.

Etter #me too-kampanjen har teatersjef Kristian Seltun ved Trøndelag Teater lurt på om det er store mørketall når det gjelder seksuell trakassering. - På et bransjetreff denne uka var gjennomgangstonen at dette ikke var et stort problem i teaterbransjen, sier Seltun.  Foto: Terje Svaan

Etter at Hollywood-produsent Harvey Weinstein er blitt anklaget for grov trakassering og voldtekter av kvinner i bransjen gjennom flere tiår, har debatten om seksuell trakassering gått heftig. I kjølvannet av Weinstein-avsløringene, har kvinner verden over delt sine egne historier med emneknaggen #metoo.