– Hun blir godt ivaretatt av mormor, morfar og moster, sier kommunelege Hans Petter Torvik til Aftenbladet søndag.

Etterforskningsleder Per Gunnar Kvame i politiet kan ikke bekrefte de tre omkomnes identitet med sikkerhet før etter obduksjonen. Den blir gjort i Bergen og er tidligst klar i midten av uka.

Alt tyder imidlertid på at de tre omkomne er eierne av campingvogna; far, mor og sønn. Familien er fra Figgjo i Sandnes.

Omkom i brann på campingplassen

Tre personer ble lørdag klokken 09.20 bekreftet omkommet etter en voldsom brann i en campingvogn på Sokn camping i Rennesøy kommune. De første meldingene ble ringt inn til politi og brannvesen like før klokken 05.30 lørdag morgen. Beboere ble evakuert til en nærliggende restaurant.

Politiet meldte først at flere vogner ble totalskadet i brannen, dette ble senere moderert. Det var først og fremst én campingvogn som ble rammet av brannen.

En brannmann driver etterslokking på Sokn. Foto: Fredrik Refvem/Aftenbladet

Det er foretatt avhør av en rekke vitner på campingplassen, og kriminalteknikere driver fortsatt undersøkelser på stedet. Etterforskningen pågår for fullt, men det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen.

– Vi har foreløpig ingen formening om årsaken til brannen, men vi håper tekniske undersøkelser på branntomta kan gi svar, opplyser politiet til Aftenbladet.

Hentet vann fra sjøen

– Vi fikk melding om brann av gjester på campingplassen klokken 05.24 og rykket ut med mannskaper fra Rennesøy, Stavanger, Kvernevik, samt med brannbåten «Vektaren». Da vi ankom var det full overtenning i en campingvogn, sier John Helle, vaktleder i Rogaland brann og redning til Aftenbladet.

– Det var dårlig vannforsyning på stedet, så vi måtte koble oss til en sikker vannkilde, i dette tilfellet pumpet vi vann fra sjøen. Brannen var slukket klokken 06.13, opplyser Helle.

Sokn Campingplass i Rogaland. Foto: Jan Rune Berge

Brannvesenet var på stedet store deler av lørdagen med store styrker og drev med etterslukking.

Krimteknikere til åstedet

Rundt klokken 09.00 kom krimteknikere til stedet for å undersøke området.

– Det kommer til å ta tid for krimteknikere å gjennomgå åstedet. De jobber seg utenfra og innover, sier innsatsleder Helge Hagen i politiet til Aftenbladet.

Høy varme har gitt noe skader på nabovogna.

– Den har fått sprekker i rutene på grunn av varmeutvikling. Heldigvis var det vindstille i natt. Ellers kunne dette fått helt andre konsekvenser, sier Hagen.