- Vi jobber bak lås og slå

Justismuseet i Trondheim er verken tilrettelagt for publikum eller de som jobber der. Nå utvides museet og blir dobbelt så stort.

Justismuseet på Kalvskinnet (tidligere Rettsmuseet) blir dobbelt så stort når de nå i tillegg skal ta i bruk både det gamle militære sykehuset og det gamle vaskeriet som ligger vis-à-vis. - Med denne utbyggingen av Justismuseet blir vi synliggjort i langt større grad og får mer publikumsvennlig areal, Brynja Bjørk Birgisdottir, museumsdirektør, Justismuseet. 

Justismuseet på Kalvskinnet (tidligere Norsk Rettsmuseum) blir dobbelt så stort når de nå i tillegg skal ta i bruk nabobygget, det gamle militære sykehuset, og på sikt vaskeriet som ligger vis-à-vis. Byggeprosessen starter i midten av mai, og planen er at de nye museumslokalene skal stå ferdige innen to år.