Sjekk når og hvor det er anleggsarbeid

Metrobussutbygging på 73 steder gir køkaos i Trondheims-trafikken

Utbyggingen av tre metrobusslinjer, gir tidenes anleggsår på veinettet i Trondheim. Totalt blir det byggearbeid på 73 steder i 2018. Utbyggerne varsler store konsekvenser for trafikken i byggeperioden.

Metrobussutbygging. Bygging av infrastruktur for metrobussen på 73 steder i 2018 vil gi store konsekvenser for trafikken i Trondheim, varsler Statens vegvesen og Trondheim kommune. Ved Åsheim skole på Heimdal er anleggsarabeidet allerede i gang.  Foto: Rune Petter Ness, Adresseavisen

Anleggsarbeidet, som strekker seg fra Byåsen i vest til Ranheim i øst, og fra Kattem i sør til Lade i nord, skal pågå fra mai til desember. Totalt skal det bygges holdeplasser og omstigningspunkter og utbedres strekninger for 450 millioner kroner.