Familien er i ferd med å stå opp. Så ringer politiets overgrepsjegere på døra

I mars 2018 lastes det ned 22 videoer med overgrep mot barn til én datamaskin i Trondheim. Nå er tiden kommet. Mannen politiet mener lastet ned videoene skal pågripes.

- På grunn av vår arbeidsmetode og de verktøyene vi har, bør ingen i Trøndelag føle seg trygge hvis de holder på med denne typen kriminalitet, sier etterforskningsleder for Sobi-gruppen, John Marius Nielsen. Til venstre politioverbetjent Jostein Dahlø. 

Hjemme i boligen sin i Trondheim ligger en mann i 40-årene og sover sammen med resten av familien. Det han ikke vet, er at spesialgruppen fra Trøndelag politidistrikt har fulgt med på aktiviteten hans på nettet og snart skal troppe opp på døra hans med beskjed om at han er siktet for nedlasting av overgrepsvideoer av barn.