Minneord Halldis Marie Skjetne

Minneord
Torsdag 12/12 fikk vi en sjokkerende melding om at vår gode venninne Halldis Marie Skjetne var død, 79 år gammel. Vi hadde vært sammen med Halldis dagen før på venninnelunch i Palmen og vi koste oss og pratet som vi pleide når vi hadde våre treff, og ikke noe tydet på at noe var galt.
Halldis var som oss ei ordentlig Trondheimspi, født 8/2-1940 , tråkket sine barnesko i Klostergaten, og vi ble kjent da vi begynte i første klasse på Kalvskinnet skole i 1946 . Vi var en ren pikeklasse og det gjorde at vi ble veldig godt kjent med hverandre .
Etter barneskolen ble det realskole og jobb for noen av oss,
mens Halldis valgte gymnas ,og senere jobb. Hun ble etterhvert ansatt i Sparebanken ,der hun ble til hun gikk av med pensjon.
Vi har hele tiden hatt kontakt og truffet hverandre, noen ganger ofte andre ganger sporadisk . Vi var en ganske sammensveiset klasse og har feiret, klassejubileer etter både 25,42,og 50 år.
Halldis var med å arrangere dette og som ansatt i bank var det naturlig at hun tok seg av det økonomiske. Halldis var strukturert og nøyaktig , den egenskapen viste hun på flere områder. Porselensmaling ble en hobby for noen av oss , det likte hun også veldig godt , og med hennes nøyaktighet for alt hun gjorde passet det godt.
Ellers var Halldis glad i friluftsliv og vi vet at hun og John som hun ble gift med hadde mange fine turer både innenlands og utenlands.
Halldis var en omsorgsfull og ærlig person ,flink på mange områder, tok vare på hus og heim på en fortreffelig måte , en god vertinne og alltid hyggelig å være sammen med.
Etter at vi alle ble pensjonister har vi månedlig truffet hverandre til lunch, stunder vi alle har satt umåtelig pris på og prioritert. Halldis har alltid hatt oversikt på når en av oss har vært bortreist , og kommer tilbake.
Etter 73 års vennskap takker vi for at vi ble kjent med deg og fikk være din venninne Halldis , takk for alle gode stunder sammen.
Kari Sletner , Grete Stokke, Rigmor Wilmann, Greta Flønes, Unni Kirkhus, Kari Brevik.