Karis konsert når ut til fans i hele verden

Når Kari Rueslåtten entrer scenen på knøttlille Moskus klokken 20.00 fredag kveld har publikum benket seg i mange land rundt omkring i verden.

Ut av hjemmestudioet: Kari Rueslåttens tilsværelse er for tiden inennfor husets fire vegger og utgjøres av kombinasjonen hjemmekontor / skolelærer / mamma / hjemmestudio. Men fredag kveld bryrter hun ut og holder sin første nettkonsert.   Foto: Privat

- Da jeg la ut at jeg skulle ha internettkonsert på mine sider på sosiale medier for en uke siden, var responsen overveldende. Flerfoldige tusen meldte at de kommer til å se på, og det fra såvel Brasil, Argentina og Chile som Frankrike, Spania, Italia og veldig mange fra Tyskland - og fra flere andre land. Jeg skjønner at ikke alle som har meldt interesse nødvendigvis klikker seg inn på konserten. Men mange og fra flere verdenshjørner blir det altså, sier Kari Rueslåtten.