De tar over et av byens mest populære utesteder

De nye eierne av Baklandet Skydsstation har null erfaring med restaurantdrift. Derfor passer det godt at de har fått med seg den tidligere eieren som daglig leder.

Snart gjenåpning Her er de nye eierne av Baklandet skydsstation Frode Bae og Øivin Rygvold Reppe som tar over eierskapet, og Gurli Riis Holmen som foreløoig skal fortsette som daglig leder.  Foto: Rune Petter Ness

- Baklandet skydsstation er en institusjon på Bakklandet. Huset og stemningen inne betyr mye for folk. Men det gjør sannelig Gurli Riis Holmen også. Vi er overveldet over hvor stort engasjementet er. Folk som har banket nysgjerrig på vinduene mens vi har pusset opp de siste dagene, har trukket et synlig lettelsens sukk når vi har fortalt at Gurli blir med videre, sier Øivin Rygvold Reppe.