Minneord Alf Brubakk

Vår gode venn Alf Brubakk døde den 05.april på Voss, 81 år gammel. Mange av oss ble først kjent med Alf da han og Greta flyttet til Tordenskioldsgate i Sanden og Løkkan på midten av 1980 tallet. Et bomiljø med en aktiv velforening og et fint sosialt felleskap. Der fant Alf seg fort til rette og ble med i nabogjengen som gikk i Sentralbadet hver onsdag morgen for deretter å spise frokost sammen. Denne tradisjonen fortsatte når Pirbadet åpnet og nabogjengen ble etter hvert utvidet med flere. Vi var glade i å kjøre på ski og Alf deltok med stor iver i det som etter hvert ble omtalt som svømme- og skigjengen. Han var senior i gruppa, men den ivrigste til å foreslå aktiviteter og utfarter, med turer til skianlegg i Trøndelag, Sverige og i Alpene. Han var en stayer, alltid først opp og ut og med kampropet «go-go-go!». Det typiske bildet av Alf fra disse skiturene er med åpen jakke og skjorte og med masse is i barten.