Den hudløse klovnen

Veldig morsom, veldig trist, veldig tilgjengelig, veldig rar og veldig alvorlig forestilling om å tørre å være seg selv.

Veldig morsom, veldig trist: Med utgangspunkt i Elvis' Las Vegas-fremtoning forsker Zachary Oberzan i indentitet og fremmedgjøring i multimediaforestillingen «The Great Pretender». 

«Jeg drømmer at jeg er en annen» er en ordentlig fin, men dessverre nesten glemt poplåt skrevet av Erlend Loe og Kjartan Kristiansen. «The Great Pretender» forsker i samme landskap. Den amerikanske multimedia-kunstneren Zachary Oberzan har etablert seg som en favoritt hos teaterpublikummet blant annet i Trondheim, med sin sterkt personlige utforskning av dypt eksistensielle spørsmål, med et bakteppe av moderne populærkultur. Han har vært åpen om egne erfaringer med psykiatrien, med en frodig – og for mange uvant – blanding av lavpannet humor og hudløst alvor.