Realitykokkene byr på urtelam og moussekake

- Har du strøm og komfyr kommer du langt, da er lammelår og sjokolademoussekake helt overkommelig som hyttemat, sier Top Chef-kokk Renee Fagerhøi og Kakekrigen-vinner Trond Vardehaug. De har komponert en påskemeny for Adresseavisen.

Renee Fagerhøi er med i Top Chef på TV2 og Trond Vardehaug vant Kakekrigen på Fem. De foreslår lammlår med urteskorpe og sjokolademouseekake som påskemeny 

Renee Fagerhøi, som til daglig er kjøkkensjef på Kalas & Canasta i Trondheim deltar i semifinalen i Top Chef på TV2 mandag. Trond Vardehaug er kokk på kantinen ved Kunnskapssenteret, men har de siste månedene vært en ivrig kakebaker. Sist torsdag vant han Kakekrigen på Fem. Adresseavisen har utfordret dem til å lage det optimale påskemåltidet. En enkel, men supergod hovedrett og en lettvint, fristende kake.