Den gang da:

Året var 1975, og Rex fikk en likegladsprøyte

Enkelte dyreeiere viste større tegn til nervøsitet enn det syke dyret selv på Trondheims nye dyreklinikk.

På benken: «Sløv i blikket etter en likegladsprøyte er Rex som her gjøres klar til en skulderleddsoperasjon. Einar Heyeraas godsnakker med schäferen, mens Berit Krohn setter narkose», sto det i avisen 5. april 1975. 

Et bredt utvalg smådyrklinikker, dyrehospital, kattehotell og hundepensjonat finnes for dagens dyreeiere i Trøndelag. Slik var det ikke da veterinærene Berit Krohn og Einar Heyeraas satset sparepengene sine og åpnet ny dyreklinikk i Trondheim i januar 1975. Det var ifølge reportasjen rundt ti år etter at forrige dyreklinikk i byen stengte dørene. «Mye har imidlertid forandret seg i hundeholdet i løpet av de siste ti årene og i dag ser det faktisk ut til at det er marked for en poli-klinikk for dyr», fortalte Krohn da Adresseavisen besøkte veteri-nærene noen måneder etter åpningen samme år.