Vår tids diva, og hun er trønder

Rut Tellefsen (85) entrer scenen på Theatercaféen ved Trøndelag Teater onsdag med sin egen forestilling om skuespilleren og dikteren Claes Gill.

Rut Tellefsen er en av våre ledende scenekunstnere. Onsdag opptrer hun med forestillingen «På talefot med skuespilleren og dikteren Claes Gill» i Theatercafeen ved Trøndelag teater. 

- Jeg bor på Per Aabel-suiten, et nydelig rom på Britannia, sier Tellefsen i det hun ankommer Trøndelag Teater, sammen med sønnen Mads Bækkelund, ved den gamle hovedinngangen. Hun er her i anledning forestillingen «På talefot med dikteren og skuespilleren Claes Gill», i regi av Den kulturelle spaserstokken. For hun holder det gående, og er en av våre ledende scenekunstnere med sin lange skuespillerkarriere og store roller. Nå er hun på gamle tomter. Vår egen diva.