- Vårsesongen var et risikoprosjekt, men det har gått bra

Trøndelag Teater opplevde publikumssvikt på både «Armod og edelt sinn» og vårmusikalen «Vår», men den eksperimentelle forestillingen «Doppler» gikk så det suste

Kristian Seltun, teatersjef ved Trøndelag teater opppsummerer vårsesongen som god der eksperimentelle Doppler ble en stor suksess og har kompensert for dårlig besøk på vårmusikalen "Vår".. 

- Prognosene viser at det ser helt greit ut for vårsesongen. Det som har vært av salgssvikt på «Vår» og på «Armod og edelt sinn» har vi tatt inn med ekstra salg på «Doppler» og noe på reduserte kostnader. Vi har solgt 40 300 billetter så langt i år, og det er omtrent der vi pleier å ligge. Det varierer mellom 35 000 og 55 000 besøkende på vårhalvåret, og der er vi, sier teatersjef ved Trøndelag Teater, Kristian Seltun. Han har vært litt ekstra spent denne sesongen. De har ikke hatt noen «Sound of music» denne gang, musikalen som alene trakk nærmere 35 000 besøkende i fjor vår.