Jødisk museum Trondheim 20 år:

Denne puben har tidligere rommet flere jødiske forretninger

Three Lions er bare én av flere lokaler i Trondheim hvor jødene tidligere drev butikker og ulike forretninger. Gjennom utstillingen «Jødiske fotspor i Trondheim» får publikum innblikk i hvordan hverdagen deres var.

Hverdag og arbeid: Lise Rebekka Paltiel står utenfor Three Lions og forteller om familien Isaksen som drev klesforretning i første etasje, og bodde i andre. - Denne utstillingen viser en kombinasjon av både forretningsliv og hverdagsliv, forteller hun. 

Lise Rebekka Paltiel, formidlingsansvarlig ved Det jødiske museum Trondheim og barnebarn til Julius Paltiel, står foran Three Lions i Brattørgata. Bygget, som vanligvis preges av engelsk fotballkultur, prydes nå av store fotografier i vinduene som er en del av utstillingen «Jødiske fotspor i Trondheim».