Londonkunstnere lager kunst på en bergvegg på Stokkøya

Fire kunstnere fra London bor hele september på Stokkøya i Åfjord. De skal lage kunst i en bergvegg som står igjen etter sprengningsarbeid.

Kunstnere med Stokkøya-opphold: - Hver dag når jeg våkner opp, tenker jeg wow, se på sjøen, se på landskapet, se på skogen, sier italienske Lucretzia Lynz Di Fazio t.h. Danske Kirsten Bertelsen (t.v.) er kunstnerlig ansvarlig. Her sammen med litauiske Aukse Jonauskyte i det blå arbeidsrommet i Bygdeboksen. Alle har bakgrunn fra Central Saint Martins College og Arts and Design i London.  Foto: Marthe Hårstad, Adresseavisen

- Noen ganger må vi hente folk langt utenfra for å få et nytt blikk og skape stolthet for dem som bor her, sier Ingrid Langklopp på Stokkøya. Hun er daglig leder for Bygda 2.0 og Bygdeboksen.